Start u een eigen onderneming, verhuist u of wilt u gewoon uw onderneming nieuw leven inblazen ?

Inbeelden, tekenen, ontwerpen, inrichten, wij zijn er om u te helpen! Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van werkruimtes, helpen wij u bij het inrichten van ruimtes in hun geheel, van design tot build, en natuurlijk de levering & installatie van het meubilair.

null

Kwalitatief hoogwaardig meubilair

Design-Kwaliteit-Prijs, drie criteria die samen kunnen worden toegepast. Ontdek het volledige assortiment meubilair dat door ons in België, door Osmoz of door onze Europese partners is geproduceerd: SédusPedraliViccarbe enz !

null

Inrichting van ruimtes

Wilt u de inrichting van uw werkruimte herdenken of heroverwegen? Bent u op zoek naar advies en expertise om u te helpen bij de indeling? Samen met u ontwerpen en delen wij de ruimtes in.

null

Renovaties/transformaties

Een penseelstreek nodig voor een propere laag verf of voor een verandering van kleur? Wilt u een meer akoestische vloer of plafond? Onze teams staan tot uw beschikking voor uw transformaties.

null

Build van A tot Z

Van decoratie tot afwerking, wij staan aan uw zijde om de ontworpen transformaties te coördineren en u oplossingen op maat aan te bieden met onze partners inzake timmerwerk, scheidingswanden, elektriciteit en andere bouwbedrijven.

Z E  G E V E N  O N S  H U N  V E R T R O U W E N

Een gelijkaardig project ?

Wenst u uw werkruimtes anders te organiseren ? Hebt u meubels of een Design & Build-team nodig ?

null

Ontdekt het projexct !

Creatie van een ruimte met koffiehoek voor werknemers en bezoekers.

null

Ontdekt het projexct !

Design & Build van een ontvangstruimte: een wachtruimte en een koffiehoek.

null

Ontdekt het projexct !

Inrichting van kantoren, vergaderzalen en eetzalen.

Onze showroom

Kom inspiratie opdoen in onze showroom en test direct ons meubilair, onze ruimtes (kantoren, lounge, onthaal …) evenals onze vele merken. Maak een afspraak en geniet van het deskundig advies van onze professionals.

Onze partners